You are here:

Diensten.

Uw Security Partner!

U kent uw bedrijf, wij zijn expert op het gebied van Risk Management en ICT-security

Door de handen ineen te slaan zijn we in staat om succesvol ICT (security) beleid vorm te geven. We gaan de samenwerking aan met uw bestaande ICT-partners, zoals applicatieleveranciers en beheerders van uw ICT-infrastructuur.

Het is tegenwoordig belangrijk om ICT-security als los onderdeel te zien. OneSec is hierin uw partner. Met een team vol ervaring, kennis en een groot portfolio van oplossingen die kunnen bijdragen aan uw veiligheid, zijn wij de ideale versterking voor uw Security organisatie. Wil je écht alles halen uit onze samenwerking? Bekijk de +One abonnementen.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Cyber Security & Planning.

Cybersecurity is het proces van het beschermen van computersystemen, netwerken, mobiele apparaten en elektronische data tegen ongeautoriseerde toegang, aanvallen en diefstal. Dit omvat verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, antivirussoftware, encryptie en inbraakdetectiesystemen. Het doel van cybersecurity is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen.

Cybersecurity heeft de laatste jaren flink aan bewustwording gewonnen. Hackers gebruiken steeds geavanceerdere technieken om uw gegevens in handen te krijgen. De gevolgen van deze inbraak op uw privé gegevens zijn in sommige gevallen groot. We zijn er niet om u bang te maken. We zijn er wel om u te beschermen tegen deze cyberaanvallen.

Met ons Cybersecurity & Planning programma stellen we een maatwerk strategie op voor uw bedrijf of organisatie. Het doel van deze strategie is het beveiligen van al uw gegevens en documenten tegen aanvallen van buitenaf. Met ons Cybersecurity & Planning programma gaan we aan de slag met de volgende punten:

Netwerkbeveiliging is een cruciaal aspect van moderne technologie. Het verwijst naar de maatregelen die worden genomen om netwerken te beschermen tegen aanvallen en datadiefstal. Het is belangrijk om te weten dat netwerkbeveiliging een doorlopend proces is. Hackers zitten niet stil en de dreiging van nieuwe aanvallen hangt altijd in de lucht. Om die reden moeten beveiligingsmaatregelen voortdurend worden bijgewerkt en verbeterd.

Voor bedrijven is Advanced threat protection (ATP) een uitkomst. Deze beveiligingsmaatregelen helpen bij het beschermen van bedrijfssystemen en gegevens tegen externe dreigingen. Deze ATP-oplossingen maken gebruik van geavanceerde analyses en detectietechnieken om verdachte activiteiten te identificeren en blokkeren voor ze schade kunnen aanrichten.

Endpoint Security is van cruciaal belang voor moderne bedrijfsvoering. Endpoint Security garandeert de bescherming van eindpunten, zoals laptops en smartphones. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw medewerkers, waar en wanneer dat gewenst is, veilig toegang houden tot het bedrijfsnetwerk.

E-mailbeveiliging is onmisbaar voor bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van e-mailcommunicatie op dagelijkse basis. Dit proces gaat ongeoorloofde toegang tot e-mails tegen, waardoor hackers en virussen buiten de deur blijven. De maatregelen die we hiervoor inzetten zij spamfilters, antivirussoftware, authenticatie en versleuteling. 

Risicoanalyses.

Risico’s zijn overal. Uitsluiten kunt u ze nooit helemaal, maar u kunt er wel alles aan doen om risico’s in kaart te brengen zodat u op tijd kan handelen. Ook in de cybersecurity is een risicoanalyse een cruciale stap om de veiligheid van een organisatie of systeem te waarborgen.

Tijdens een risicoanalyse worden verschillende aspecten binnen cybersecurity geëvalueerd. Het netwerk, de infrastructuur, de software en hardware en de processen en procedures worden alle geanalyseerd op mogelijke risico’s.

Tijdens een risicoanalyse wordt er niet alleen maar geanalyseerd. Er wordt ook gehandeld om de aanstaande risico’s in de kiem te smoren. Dit kan worden gedaan door het implementeren van firewalls of antivirus software en het uitvoeren van authenticatie- en autorisatie procedures.

Het uitvoeren van een regelmatige risicoanalyse binnen de cybersecurity is van groot belang om een proactieve aanpak van cybersecurity te garanderen. Het kan een organisatie helpen bij het identificeren van nieuwe risico’s en bedreigingen, en het beoordelen van de effectiviteit van de huidige beveiligingsmaatregelen. Door deze analyse uit te voeren, kan een organisatie risico’s minimaliseren en de gegevens en systemen beschermen tegen cyberaanvallen.

Pentesting.

Wil u weten hoe goed uw ICT-omgeving beveiligd is? Neem de proef op de som met pentesting. Dit is een methode om de beveiliging van een computersysteem te checken. Door middel van een gesimuleerde cyberaanval, kunt u precies zien waar de kwetsbaarheden liggen en waar uw beveiliging versterkt kan worden, zonder dat er schade wordt aangericht of data verloren gaat.

Hoe werkt pentesting?
Ethical hackers proberen tijdens pentesting (ook wel penetratie testing genoemd) op verschillende manieren uw netwerk of systeem binnen te dringen. Dit wordt gedaan met allerlei geavanceerde tooling. Op deze manier kunnen ‘echte’ aanvallen goed worden nagebootst. Zo’n pentest vindt alleen plaats wanneer hiervoor toestemming is gegeven door de organisatie zelf.

Periodieke uitvoering
Het mag geen geheim zijn dat hackers steeds slimmer worden. Elke dag worden nieuwe manieren gevonden om systemen binnen te dringen. Om die reden raden wij aan om pentesting periodiek uit te voeren. Op deze manier sluit u veel risico’s uit en weet u telkens weer waar de kwetsbaarheden van uw cybersecurity liggen.

& Meer.

De digitale ontwikkelingen en  cyber criminelen en gaan razendsnel. U moet als organisatie, in het geval van nieuwe uitdagingen snel kunnen schakelen.

Staat uw uitdaging hier niet tussen?
Wij hebben een groot portfolio van oplossing die kunnen bijdragen aan het managen van uw uitdagingen van nu en van morgen.

Wij staan open voor nieuwe projecten. Laten we samen uw risico's managen!